Osmesi mališana obasjali drugi dan Dečije nedelje u Ivanjici (VIDEO)

Druženje sa mališanima nastavljeno je i drugog dana Dečije nedelje kada su školsku decu posetili predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, i njegov zamenik Nenad Glavinić.

Mitrović je obišao škole u Osonici i Lukama gde su mališani imali priliku da se druže sa animatorima i uživaju u slatkišima i voću. Škole su dobile i po lap top od lokalne samouprave kao i sportske lopte.

Ovom prilikom predsednik je posetio i porodicu Jovanović kojaj će uskoro dobiti novu kuću i porodicu Kalušević koja je zahvaljujući ljudima dobre volje već dobila novi dom. Tom prilikom uručio je slatkiše i poklone za mališane.IL-Decija-nedelja-Osonica-Luke-Crnjevo-DC-Sunce-MNRO- Osmesi mališana obasjali drugi dan Dečije nedelje u Ivanjici (VIDEO)

Zamnik predsednika opštine Ivanjica, Nenad Glavinić, posetio je OŠ ’’Kirilo Savić’’ u Crnjevu i tom prilikom školi poklonio lap top i lopte.

Prigodnim poklonima direktor JKP ’’Ivanjica’’ Aleksandar Mitrović i predesdenik opštine , Momčilo Mitrović obradovali su i decu sa smetnjama u razvoju u Dnevnom centru ’’Sunce’’  i u MNRO Dnevni centar ’’Otvorena vrata’’.

Dečija nedelja ove godine odvija se pod sloganom ’’Podeljena sreća dva puta je veća’’ a predstavnici lokalne samouprave do kraja nedelje deliće radosne trenutke sa školarcima i decom na teritoriji čitave opštine Ivanjica.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *