“Disnilend” je novo omiljeno mesto za vaše mališane

“Disnilend” je vaša nova omiljena igraonica i rođendaonica u Ivanjici!

Moderno opremljena dečija igraonica uređena je po najvišim standardima i u potpunosti prilagođena potrebama dece sa bezbednim i interesantnim okruženjem za igru.

Igraonica „Disnilend“ se nalazi u naselju Šume, iznad marketa Dis, a mališanima će biti omogućeno da u njoj proslave rođendan ili provedu kvalitetno vreme.IL-Igraonica-2 "Disnilend" je novo omiljeno mesto za vaše mališane

Kako bi roditelji što jednostavnije organizovali dečiji rođendan i bezbrižno uživali u tom velikom danu, vlasnici nude kompletnu nabavku hrane, dok je piće tokom zabave potpuno besplatno za mališane. U rođendaonici uz animatora koji osmišljava vreme za zabavu slavljenika i njegovih najdražih gostiju, rođendanac dobija i poklon iznenađenja od vlasnika.

U velikom prostoru ima mesta i za male i za velike. Za vreme rođendana ili tokom dečije igre, roditelji mogu da uživaju u kafiću, koji je u sklopu igraonice, ali i da budu sigurni, jer mališane sve vreme mogu gledati preko video nadzora. Uz veliki broj igračaka, lavirint, zid za penjanje i mnoge druge sadržaje, svaki mališan će naći nešto za sebe.

Novi prostor u gradu za decu otvoren je svakog radnog dana od 12 do 21h i vikendom od 9 do 21h, kada funkcioniše kao igraonica, uz mogućnost ostavljanja deteta na čuvanje vaspitaču (ova usluga se mora najaviti dan ranije).IL-Igraonica-4 "Disnilend" je novo omiljeno mesto za vaše mališane IL-Igraonica-5 "Disnilend" je novo omiljeno mesto za vaše mališane

U igraonici ne samo da ima dovoljno prostora za igranje, druženje, osveženje i posluženje najmlađih, nego i školaraca. Naime, u igraonici nude mogućnost organizovanja rođendana dece do 14 godina, uz njima prilagođenu zabavu i žurku.

Na sve proslave rođendana u septembru omogućen je popust od 10 odsto, dok će korišćenje igraonice na dan otvaranja, u sredu, 16.septembra, biti besplatno za sve posetioce.

U “Disnilend” igraonici rođendane slavimo i deci društvo pravimo!

Kontakt telefon : 060-18-48-198

PRIL-Igraonica-1- "Disnilend" je novo omiljeno mesto za vaše mališane IL-Igraonica-3 "Disnilend" je novo omiljeno mesto za vaše mališane

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *