Epidemiolog dr Luković o broju zaraženih u Moravičkom okrugu i stanju u Ivanjici (VIDEO)

Epidemiolog i rukovodilac Radnog tima za borbu protiv širenja korona virusa na teritoriji Moravičkog okruga, dr Mihajlo Luković, rekao je danas na konferenciji za novinare da primećuje lagan pad broja obolelih i izrazio nadu da će taj trend biti nastavljen.

On se osvrnuo i na broj pacijenata koji stižu sa teritorije ivanjičke opštine i tom prilikom pohvalio lekare koji su u Domu zdravlja Ivanjica , kako ej naveo, izneli ogroman teret u borbi sa virusom COVID 19.

Dr Mihailo Luković je istakao da niko od građana neće doći u situaciju da ne bude primljen i zbrinut u čačansku bolnicu ukoliko to bude potrebno i ukoliko to njegovo zdravstveno stanje bude zahtevalo.Il-dr-Mihailo-Luković-epidemilog-cacak- Epidemiolog dr Luković o broju zaraženih u Moravičkom okrugu i stanju u Ivanjici (VIDEO)

You may also like...

2 Responses

  1. TiTi kaže:

    Nije upucen izgleda ili se pravi da nije. Umrlica sve vise, zarazenih jos vise, guzve, salteri, kafici, toliko zategnuto da svako od nas moze ocekivati da ce biti sledeci!!!

  2. Rale kaže:

    Nisu izneli teret nego su zrtvovali mnoge zivote da bi.rasteretili Cacak . Dramicanin ce to reci jasno ako prezivi epidemiju. Zar mislite da je neko glup…2000 obolelih vraceno kuci ?? Sada kada krenu komplikacije nek im je bog u pomoc.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *