NIS donirao Ivanjičanima vodu za piće

Kompanija NIS donirala je  više od 33 hiljade litara pijaće vode opštinama Ivanjica i Blace, od čega je oko 17 hiljada litara stiglo u grad na Moravici.

„NIS već godinama pomaže lokalnim zajednicama u Srbiji i uvek smo spremni da pružimo podršku kada je to najpotrebnije. Čim smo čuli za probleme sa kojima se suočavaju Ivanjica i Blace, organizovali smo se i odlučili da pomognemo tako što ćemo donirati pijaću vodu koju proizvodi naša kompanija. Sigurni smo da ćemo na ovaj način doprineti da žitelji ove dve opštine lakše prevaziđu nevolju sa kojom su se suočili, a mi  ćemo i dalje biti spremni da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognemo građanima Srbije“, izjavio je Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a.

IL-Voda-NIS NIS donirao Ivanjičanima vodu za piće

Voda koja je jutros rano isporučena u Ivanjici tokom dana biće distribuirana žiteljima, kaže zamenik predsednika opštine Momčilo Mitrović.

-Iako je sinoć uspostavljeno snabdevanje sa gradskog vodovoda, reč je o tehničkoj vodi tako da nam je ova donacija od ogromnog značaja. Već smo organizovali isporuku meštanima a kompaniji NIS se zahvaljujemo što nam je pomogla u izuzetno teškom trenutku za sve. -istako je Mitrović.

IL-Mitrovic-voda NIS donirao Ivanjičanima vodu za piće

U akciju doniranja vode za piće „Jazak“ aktivno su uključeni i volonteri NIS-a u okviru „Kluba volontera“, čime se nastavljaju humanitarne akcije kompanije NIS i njenih zaposlenih, u cilju podrške onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Kompanija NIS od 2009. godine pod sloganom „Budućnost na delu“ organizuje i učestvuje u humanitarnim aktivnostima kojima se rešavaju akutni problemi građana, ali i generalno unapređuje život u lokalnim zajednicama u koje je do sad uloženo više od 3,8 milijardi dinara.

Il-Doancija-vode-NIS-slika-3- NIS donirao Ivanjičanima vodu za piće

You may also like...

1 Response

  1. Sale kaže:

    Gledam maločas stigla voda u Crnjevo, svi uzimaju po dva balona, samo snajka sa svekrvom i decom po dva svi… Sto mi nebi tel tu da vidite . Bolje tu vodu da podelite onima koji nemaju da kupe… Sramota

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *