Preduzeće Matovac pregradilo reku – prespaja se cevovod (VIDEO)

Preduzeće ’’Matovac’’ radilo je tokom čitave noći da bi pregradili reku na delu gde je pukla cev. Oko 14 časova treba da stignu potrebni delovi i cevi iz Beograda kada će radnici JKP ’’Ivanjica’’ prespojiti cevovod.

Nakon toga znaće se  tačnije kada će biti uspostavljeno redovno snabdevanje vodom čitavog grada.IL-cevovod-matovac-doo Preduzeće Matovac pregradilo reku - prespaja se cevovod (VIDEO)

You may also like...

2 Responses

 1. Vodoinstalater kaže:

  Bravo za Pasulja i bravo za komunalno. Konačno.

 2. MISLI GLOBALNO, DELUJ LOKALNO! kaže:

  Mozda svi ti zemljani radovi i masinski iskopi u koritu reke mnogima deluju impresivno, ali za naseg druga Dragana Čakija Matovca sve je to klasika, t.j. “konfekcija” kako bi on to rekao 🙂 .
  Matovci (ovde mislim i na vlasnike i na radnike), hvala Vam Vi ste pravi heroji ovoga grada, svojim znanjem, iskustvom, stručnošću i umešnošću mnogo puta ste dokazali koliko znacite nasem malom gradu.
  I eto, kako sama specificnost situacije i tezina okolnosti, iznedri predlog za dobijanje Junske nagrade 2021.godine za firmu Matovac, nadam se da se ovaj Vas pozrtvovan, herojski rad i izvanredan poduhvat nece zaboraviti do tada i da ce biti prepoznat i potvrdjen kroz Junsku nagradu.
  Hvala Vam najiskrenije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *