Ivanjica bez vode nekoliko dana. Stižu cisterne iz Sjenice i Nove Varoši.

Ivanjica je ostala bez snabdevanja vodom a prema procenama nadležnih ovakvo stanje zadržaće se dva do tri dana.  Večeras će se znati preciznije kakvo je stanje na vodozahvatu i sa magistralnim cevovodom, kaže direktor JKP ’’Ivanjica’’, Vladimir Bojanović, i dodaje da u zavisnosti od inteziteta padavina situacija može biti i gora.

-Stanje se pogoršava, ne znamo trenutno u kakvom nam je stanju magistralni cevovod. Ako ga bujica bude presekla može se dogoditi da čitav grad bude bez vode nekoliko dana.-rekao je Bojanović.IL-Slike-vodopada- Ivanjica bez vode nekoliko dana. Stižu cisterne iz Sjenice i Nove Varoši.

U pomoć opštini Ivanjica stižu dve cisterne iz Sjenice i Nove Varoši,rekao je zamenik predsednika opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović.

-Tražili smo pomoć od prijatelja iz ova dva grada kako bismo mogli da postavimo cisterne na nekoliko lokacija u gradu. Svesni smo da to neće biti dovoljno ako ovo potraje pa smo dodatno obezbedili  iz fabrike vode ’’Golijska ledena’’ određenu količinu balona za građane.-rekao je Mitrović.

Kiša u Ivanjici ne prestaje da pada a vodostaj Moravice raste iz minuta u minut.

You may also like...

1 Response

  1. Djole kaže:

    Dali se iko setio da pozove VJ da pošalje svoje cisterne za vodo snabdevanje?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *