Veće odlučilo: Turistička organizacija Ivanjica dobija novog rukovodioca – Dom kulture direktora

Članovi ivanjičkog Opštinskog veća na današnjoj sednici dali su podršku predlogu Upravnog odbora Doma kulture za direktora ove ustanove. Ovu funkciju, ukoliko se slože odbornici, u naredne četiri godine obavljaće dosadašnji v.d. direktora, dipl. ekonomista, Milan Krunić.

Kada je reč o Turističkog organizaciji Ivanjica, predlog Veća za funkciju v.d. direktora je dipl. ekonomista, Janko Grbić .

Članovi ivanjičkog Opštinskog veća danas su razmatrali i predlog Odluke o prvom rebalansu budžeta opštine Ivanjica za 2020. godinu, izmene Кadrovskog plana za Opštinsku upravu i Opštinsko Pravobranilaštvo opštine Ivanjica.

Razmatran je i predlog odluke o utvrđivanju maksimalnog iznosa budžetskih sredstava namenjenih za finansiranje redovnih – godišnjih i posebnih programa Sportskih organizacija na teritoriji opštine Ivanjica za 2021. godinu;

Podršku je dobio izveštaj JКP“Ivanjica“o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti za period 01.01. do 31.03.2020. godine kao i zahtev  Predškolske ustanove „Bajka“ Ivanjica za povećanje broja dece u vaspitnim grupama.

il-vece-ivanjica- Veće odlučilo: Turistička organizacija Ivanjica dobija novog rukovodioca - Dom kulture direktora

You may also like...

1 Response

  1. Darko kaže:

    Uz duzno postovanje prema svima, sta kvalifikuje ove ljude za ove funkcije?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *