Moto klub “Točak” iz Ivanjice obradovao talentovanu učenicu (VIDEO)

Časove karantantina u udaljenom ivanjičkom selu Erčege, odličnoj učenici Anđeli Tošić, ulepšali su članovi moto kluba ‘’Točak’’ iz Ivanjice. Oni su ovoj talentovanoj sedamnaestogodišnjoj učenici poklonili lap top kako bi mogla nesmetano da prati online nastavu i priprema prezentacije za srednju Medicinsku školu koju trenutno pohađa.

Anđela je sjajan đak ali živi u veoma skromnim uslovima što je podstaklo humane bajkere da joj daruju lap top koji joj je bio preko potreban.

Kako su istakli članovi moto kluba ‘’Točak’’ sve humanitarne akcije koje sprovode prezentuju javno isključivo želeći da podstaknu i druge na slične poteze.

Ivanjički bajkeri spremaju se za organizaciju Motorijade ukoliko do planiranog datuma bude ukinuto vanredno stanje u zemlji.Il-Andjela-Tosic-donacija-lap-top-Moto-klub-Tocak Moto klub "Točak" iz Ivanjice obradovao talentovanu učenicu (VIDEO)

Lepo vreme izmamilo je mnogobrojne bajkere na drumove pa je oprez za volanom neophodan. Uputili su apel svojim kolegama ali i vozačima drugih motornih vozila da vode maksimalno računa o sebi ali i drugim učesnicima u saobraćaju.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *