JKP “Ivanjica” postavlja nove cevi za vodovod – azbest se napokon izbacuje iz upotrebe

U toku je rekonstrukcija vodovodne mreže u ulicama Milana Mihajlovića, Perese Rajević i Braće Rajković. Radovi obuhvataju kompletnu zamenu azbestnih cevi i nove individualne priključke za domaćinstva.Il-Azbestne-cevi- JKP "Ivanjica" postavlja nove cevi za vodovod - azbest se napokon izbacuje iz upotrebe

Prošle godine JKP ‘’Ivanjica’’ postavilo je na ovim deonicama glavne cevovode a trenutno se radi na na njihovom spajanju sa individualnim priključcima kao i postavljanju novih ventila za bolju kontrolu napajanju krakova ulica.

Krajem nedelje u rad će biti pušten novi cevovod a već naredne pod pritiskom će se raditi priključci za svako domaćinstvo, što znači da neće biti prekida u vodosnabdevanju.Il-Ulica JKP "Ivanjica" postavlja nove cevi za vodovod - azbest se napokon izbacuje iz upotrebe

Vremenski radovi zbog novonastale situacije u zemlji ne mogu se jasno precizirati ali ekipe JKP ‘’Ivanjica’’ trude se da u dozvoljenim vremenskim okvirima urade što veći deo posla.

Iz JKP ‘’Ivanjica’’ mole stanovnike pomenutih ulica za strpljenje jer je u obostranom interesu da se nakon toliko godina iz upotrebe konačno izbace azbestne cevi.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *