Ivanjica – Penzioneri disciplinovano u kupovinu (VIDEO)

Penzioneri su i jutros iskoristili termin od 4 do 7 časova kako bi se snabdeli neophodnim namirnicama i ostalim potrebštinama za domaćinstvo. Najveće gužve bile su ispred marketa poput Prehrane, Disa i Maksija ali su naši stariji sugrađani vrlo disciplinovano poštovali uputstva i preporuke koje je država donela zbog epidemije virusa korona.

Volonteri Crvenog krsta vršili su dezinfekciju svakog kupca pre ulaska u objekat, pomagali trgovcima i starijim sugrađanima, dok su pripadnici MUP-a delili zaštitne maske.IL-Penzioneri-kupovina-04-04-2020 Ivanjica - Penzioneri disciplinovano u kupovinu (VIDEO)

Iako karantin za starije sugrađane traje preko dve nedelje, stekao se utisak da nema nervoze.IL-MUP-maske-doniranje- Ivanjica - Penzioneri disciplinovano u kupovinu (VIDEO)

Jedina zamerka bila je što ni jedna apoteka ne radi u terminu kada oni mogu da napuste domove.

You may also like...

1 Response

  1. Djole kaže:

    Otprilike skoro svi su sa sela i imaju posla u malinama i na njivi! A kako je onima u gradu gdd nemaju zemlju i vikendicu trebali bi njih obici i pitai kako prrzivljavaju! Mozda ce o njima biti vise reci posle svega iz jsta psihijatra!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *