Proleter zahvalan opštini Ivanjica na pomoći

Zbog trenutne situacije u zemlji i zastoja u isporuci repromaterijala i sredstava za higijenu, opština Ivanjica, izašla je u susret  fabrici čarapa ’’Proleter’’ i  dostavila im dezinfekciona  sredstva kako fabrika ne bi stala sa radom.

U ovim trenucima neophodan je  solidarnost  tako da ćemo izaći u susret svima u skladu sa mogućnostima, kažu u lokalnoj samoupravi.

IL-Pomoc-Proleter-Momcilo Proleter zahvalan opštini Ivanjica na pomoći

Rukovodstvo fabrike čarapa ’’ Proleter’’  neizmerno je zavalno na pomoći jer bi u protivnom proces proizvodnje došao u pitanje.

-Zahvaljujem se opštini Ivanjica a posebno predsedniku,  Zoranu Lazoviću, i njegovom zameniku, Momčilu Mitroviću,  na iskazanoj nesebičnosti, razumevanju i solidarnosti prilikom odluke da nam u opštoj nestašici na tržištu odobre pozajmicu dezinfekcionih sredstava kako bi u ovom izazovnom i teškom vremenu nastavili proizvodni proces bez zastoja i uz punu primenu preventivnih i zaštitnih mera protiv korona virusa.-rekao je za InfoLIGU izvršni direktor Proletera , Branislav Raić.

You may also like...

1 Response

  1. ana kaže:

    Svaka cast lokalnoj samoupravi, ali neko kome radnici ne smeju ni da pisnu i koji cekaju ispred kapije da otkuca u minut kraj radnog vremena, morao bi sam da obezbedi sredstva za dezinfekciju… dal bi tako mogao da se ponasa u Nemackoj taj isti vlasnik…?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *