Bez fudbalskih takmičenja dok traje vanredno stanje

Zajednica Fudbalskih klubova Super i Prve lige Srbije donela je odluku o privremenom prekidu takmičenja.

-U skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije o uvođenju vanrednog stanja u Republici Srbiji, zbog opasnosti širenja virusne infekcije COVID-19, kao nadležni organ za organizaciju i rukovođenje obaveštavamo vas da se takmičenja u Super ligi Srbije i Prvoj ligi Srbije u sezoni 2019/2020 privremeno prekidaju.-navodi se u saopštenju dostavljenom klubovima.IL-Javor-fubalske-utakmice-korona- Bez fudbalskih takmičenja dok traje vanredno stanje

Navedeni privremeni prekid takmičenja podrazumeva prestanak bilo kakvih takmičarskih i trenažnih aktivnosti klubova učesnika u takmičenju do daljnjeg. Trajanje privremenog prekida takmičenja uslovljeno je opštom zdravstvenom situacijom prouzrokovanom korona virusnom infekcijom u našoj zemlji kao i trajanjem vanrednog stanja.

-Apelujemo na sve klubove da obustave bilo kakve trenažne aktivnosti kako u seniroskim tako i u omladinskim kategorijama i striktno se pridržavaju uputstava i preporuka stručnih lica i nadležnih državnih organa. Uvereni smo da ćete odgovornim ponašanjem dati puni doprinos najvažnijem životnom segmentu koji se odnosi na očuvanje zdravlja.-stoji u nadstavku ovog saopštenja.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *