Na Goliji sneg i dalje preko pola metra (FOTO/VIDEO)

Iako za devet dana zvanično stiže proleće, na Goliji sneg je preko pola metra. Idilična slika netaknute prirode obavijene zimskim prekrivačem pravi je izazov za turiste, ali nadležne službe upozoravaju da se bez zimske opreme nikako ne kreće na put. Najkritičnija deonica još uvek je Golijska reka- Pereko brdo- Odvraćenica. Ivanjičko preduzeće ”Putevi” redovno čisti ovaj putni pravac ali zbog specifičnosti terena često se desi da on bude zavejan za samo nekoliko minuta.

Trenutno su na teritoriji ivanjičke opštine prohodni svi putni pravci. U višim predelima prema planinama ima snega i leda na kolovozima pa se vozači upozoravaju da budu maksimalno oprezni za volanom.

Ove idilične zimske slike fotografisane su danas na  putu prema Odvraćenici.

IL-Golija-11.mart- Na Goliji sneg i dalje preko pola metra (FOTO/VIDEO) IL-Golija-11.mart-II Na Goliji sneg i dalje preko pola metra (FOTO/VIDEO) IL-Golija-11.mart-III Na Goliji sneg i dalje preko pola metra (FOTO/VIDEO) IL-Golija-11.mart-IV Na Goliji sneg i dalje preko pola metra (FOTO/VIDEO) IL-Golija-11.mart-V Na Goliji sneg i dalje preko pola metra (FOTO/VIDEO)

 

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *