Raznežiće vas gest mladih ivanjičkih košarkaša

Iako je porodicu Đurović početkom godine zadesila nemerljiva tuga i bol, kada je njihov otac i suprug Mile stradao na svom radnom mestu, tračak svetlosti u njihov dom unela su deca iz Košarkaškog kluba Javor. Ovi mališani samoinicijativno su organizovali posetu ovoj porodicu, ali i odneli im poklone i skromnu finansijsku pomoć.

il-deca-porodica-djurovic Raznežiće vas gest mladih ivanjičkih košarkaša

„Deca su izrazila želju da posete svoje  mlađe drugare koji su ostali bez oca. Moja koleginica, Milica Tanasijević, i ja smo odmah pozvali roditelje da nam daju odobrenje, kako bismo ovu lepu zamisao što pre sproveli u deo. Drago mi je što je moj košarkaški tim sačinjen od mališana koji imaju razvijenu empatiju, i već od malih nogu osećaju kada je nekom potrebna pomoć. Siguran sam da će izrasti u dobre ljude, na koje ću sutra moći samo da budem ponosan“- rekao je Sreten Stanković, trener KK Javor.

Za dvogodišnju devojčicu i četvorogodišnjeg dečaka ovo je bilo pravo iznenađenje. Igrali su se sa mladim košarkašima, koji su im posle dugo vremena izmamili iskren osmeh na lice.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *