Novoimenovani direktor OŠ ”Milinko Kušić” u Ivanjici o prvim utiscima, planovima, programima…

Nakon devetnaest godina radnog iskustva na mestu profesora istorije, Dejan Komatina imenovan je za direktora najveće OŠ ’’Milinko Kušić’’ u Ivanjici.

Iako je tek nešto više od mesec dana prvi čovek ove škole, đaci su pokazali pozitivan stav, pa ga čak neki i simpatično oslovljavaju sa Deki. Ipak, kao profesor trudio se da na njegovim časovima vlada disciplina.IL-Dejan-Komatina-direktor-skole- Novoimenovani direktor OŠ ''Milinko Kušić'' u Ivanjici o prvim utiscima, planovima, programima...

Direktorska funckija Dejanu nametnula je novi vid odgovornosti, u kom je pored rešavanja problema, bitno i planirati razvoj ove institucije.

Iako su uslovi za odvoijanje nastave u ovoj osnovnoj školi odlični školsko dvorište i sportski tereni zreli su za rekonstrukciju, ali je sve u fazi mirovanja dok se ne reši status velikog školskog centra koji treba da nikne na ovom prostoru.

Kao i u većini škola u Srbiji veliki problem u vaspitanju učenika stvara njihovo neadekvatno korišćenje tehnologije i društvenih mreža.   Novi direktor smatra da je u toj borbi neophodna saradnja roditelja i profesora.

U Osnovnu školu ’’Milinko Kušić’’ trenutno ide 975 učenika kojima predaje 120 profesora.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *