Saopštenje Specijalne bolnice Ivanjica povodom nesreće u kojoj je nastradao radnik ove ustanove

Povodom incidenta koji se dogodio u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju u Ivanjici, u kom je, nakon ekplozije cisterne, nastradao pomoćni radnik Miodrag Đ., saopštenjem se oglasila ova ustanova.

U saopštenju se navodi da je nakon sednice Upravnog i Nadzornog odbora odlučeno da će Specijalna bolnica u narednom periodu, sve do rešavanja nastalog problema sa grejanjem, raditi smanjenim kapacitetom. S obzirom na to da Specijalna bolnica trenutno nije u mogućnosti da greje ceo objekat, već samo prva dva sprata na kojima su smešteni pacijenti, ista će preduzeti sve mere kako bi se održala tehnička ispravost i dela u kojem grejanje trenutno nije osposobljeno.

Takođe, u saopštenju ove ustanove navedeno je da su o čitavom slučaju obavešteni svi nadležni organi i inspekcije, kao i da se Uprava Specijalne bolnice ovim povodom više neće oglašavati, pošto su istražne radnje u toku.

Saopštenje u celosti možete pročitati ovde: Saopštenje-Specijalne-bolnice-za-rehabilitaciju-Ivanjica-3 Saopštenje Specijalne bolnice Ivanjica povodom nesreće u kojoj je nastradao radnik ove ustanove

IL-eksplozija-Anemija Saopštenje Specijalne bolnice Ivanjica povodom nesreće u kojoj je nastradao radnik ove ustanove

 

You may also like...

7 Responses

  1. Zoran kaže:

    Samo treba smeniti i vd direktora i upravni odbor i sve kakve istraznje radnje kakvi bakraci,opet ce biti pojo vuk magarca,bice da je ovaj gresnik sto je nastradao kriv,jeb.. ga mrtva usta ne govore….Videcemo da li ce biti konacno ovo sto se suska,prodaja ili nesto drugo..

  2. Krstic dusan kaže:

    Necete da se oglasavate?a sta je sa porodicom nestecnog coveka?ko ce mu decu skolovati.

  3. mileva kaže:

    Zasto ne smete da objavite komentar , NEZAVISNI PORTALU

  4. mileva kaže:

    Sprema li se ovo prodaja ANEMIJE poznatom kupcu

  5. mileva kaže:

    Da se ovo ne sprema prodaja ANEMIJE ,

  6. KM kaže:

    To nije bio rezervoar već auto cisterna,koja nije smela ni da bude tu i tako povezana na sistem grejanja.Ostaje samo pitanje ko će snositi odgovornost za ovo što se desilo i zal za nesrećnim covekom

  7. Vladimir Jekić kaže:

    Smena… Posle svega što se desilo u Zavodu smeniti parazita

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *