PRIČA KOJA VAS NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM – Mali junaci iz Ivanjice u zagrljaju velikih heroja (VIDEO)

Iako četvoro mališana iz Ivanjice Novu godinu dočekuju bez roditeljskog zagrljaja, Lazarevićima neće nedostajati ljubavi i pažnje zahvaljujući babi Mileni i dedi Milivoju. Kada su ova divna dečica zbog nesavesnog očevog ponašanja ostala sa majkom a nešto kasnije i bez nje jer se preudala, prigrlili su ih baka i deka a Matija (10), Marina (8), Mladen (6) i Maša (3) uneli su neprocenjivu radost u njihov dom.

Baka Milena potpuno se posvetila unucima. Kaže da su sve muke odgajanja četvoro dece u njenim godinama na kraju slatke, jer jedan njihov osmeh briše svaku boru.

Deda Milivoje radi nekoliko poslova da dečici baš ništa ne bi nedostajalo. Uveče nađe vremena i da se poigra sa njima.IL-Parezanovici-akcija-dobri-samarjanin- PRIČA KOJA VAS NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM - Mali junaci iz Ivanjice u zagrljaju velikih heroja (VIDEO)

Najteže je bilo kada se trogodišnja Maša razbolela, a zbog čekanja odluke o starateljstvu, nisu imali ni zdravstvenu knjižicu.

Posebnu radost za mališane priredili su članovi Viber grupe ‘’Dobri Samarjanin’’ kada su sa paketićima zakucali na njihova vrata.  Slatkiši i drugi pokloni humanih ljudi obasjali su lica malih heroja.IL-Parezanovici-akcija-dobri-samarjanin-1 PRIČA KOJA VAS NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM - Mali junaci iz Ivanjice u zagrljaju velikih heroja (VIDEO)

Da se ljubav se ne meri rečima već delima svedoče Milena I Milivoje koji su otvorenog srca prihvatili unuke i čine gotovo nemoguće da bi mališani bili srećni. Iako nemaju puno, pred njihovim ponosnim licima mnogi bi pognuli glave.

You may also like...

1 Response

  1. Marija kaže:

    Postovanje…Da li mogu dobiti adresu od porodice da im posaljem paket garderobe od moje dece?Hvala najlepse i sve najbolje u Novoj godini,srecan Bozic.Marija Kabic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *