Javor želi pobedom da završi prvi deo sezone

Utakmica 20. kola Superlige odigraće se na stadionu Javora u nedelju sa početkom od 15 časova. Javor Matis dočekuje ekipu Voždovca u poslednjoj utakmici prvog dela prvenstva.

Zmajevi putuju u grad na jugozapadu Srbije osokoljeni pobedom nad Radničkim iz Niša nakon jako teške i iscrpljujuće utakmice u kojoj su pokazali veliki karakter i snagu, pobedivši golom Marka Devića u nadoknadi vremena.

IL-javor-matis Javor želi pobedom da završi prvi deo sezone

Sa druge strane, ekipa Javora je u specifičkoj situaciji nakon velikog poraza od 0:7 od strane Radničkog i poraza od Mačve, te ne treba sumnjati da će imperativ domaće ekipe biti sva tri boda.

Šef stručnog štaba Igor Bondžulić kaže da je pred njima izuzetno teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika.

-Dolazi nam ekipa Voždovca koja igra izuzetno ofanzivan fudbal. Spoj mladih i iskusnih igrača sa dobrim trenerom tako da nam neće biti lako da zabeležimo pozitivan rezultat koji nam se nameće kao inperativ. Biće izuzetno teška utakmica, alia j verujem da moji momci imaju snage i strpljenja da ovu utakmicu odigraju na najbolji način i zabeleže pobedu pred našom publikom i da se od ovog dela sezone oprostimo na jednom dostojnom nivou.-rekao je Bondžulić.

Za ekipu iz Ivanjice zbog kartona neće nastupati Piščević ali  Nikola Petković obećava lavovsku borbu na terenu.

-Ne bih se osvrtao na ono što je iza nas. Razmišljamo samo o meču koji nam dolazi i u kom moramo pružiti maksimum kako bismo zabeležili pobedu. Dolazi nam kvalitetan protivnik pa ćemo morati da budemo na visini zadatka. –REKAO PETKOVIĆ.

U svakom slučaju, čeka nas utakmica koja obećava veliku borbu na terenu, ali i kvalitetan fudbal kakav obe ekipe prikazuju tokom cele sezone.

Slobodan ulaz na dve tribibe

Uprava ivanjičkog superligaša I u ovoj utakmici omogućila je navijačima besplatan ulčaz na južnu I istočnu tribinu stadiona.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *