Započeto intenzivno krpljenje gasovodnih koridora – Da li će rupe dočekati prvi sneg?(VIDEO)

I pored svih pogodonosti koje gasifikacija Ivanjice donosi njenim meštanima, građanima trenutno najviše glavobolje zadaju rupe na ulicama ove varoši. Koridor kojim je prošao gasovod još uvek nije vraćen u prvobitno stanje, i samim tim otežava normalno funkcionisanje saobraćaja i pešaka.

U Ivanjici je trenutno oko 30 kilometara raskopanog rova i pitanje je da li će biti popunjen pre kraja godine. U potrazi za odgovorom kada će Ivanjičani opet moći nesmetano da se kreću, pričali smo sa tehničkim direktorom firme Putevi Ivanjica Milan Radović, koji je istakao da oni nemaju apsolutno nikakvu ugovornu obavezu prema kojoj bi morali da asfaltiraju raskopane ulice, ali da su spremni da pomognu koliko mogu.

IL-gasovod1 Započeto intenzivno krpljenje gasovodnih koridora - Da li će rupe dočekati prvi sneg?(VIDEO)

I opština Ivanjica se oglasila povodom rupa na ulicama ovog grada. U njihovom saopštenju navodi se da Opština je poslala dopis izvođaču radova koji je odmah intervenisao, i počeo sa popunjavanjem oštećenih koridora u užem delu grada. Trenutno su radovi u ulici Boška Petrovića, a zatim će se raditi Javorska, Miće Matovića, Milojice Nikolića i Venijamina Marinkovića. Radovi na asfaltiranju ulica u prigradskim delovima grade se trenutno izvode i ako vremenski uslovi dozvole radiće se punim kapacitetom.Takođe,Opština Ivanjica moli građane za razumevanje i strpljenje, stoji u dopisu.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *