Oči u oči sa mečkom – Ivanjičaninu se zaledila krv u žilama kada se susreo sa mečkom (VIDEO)

Blagoje Stojković iz zaseoka Planinica kod Devića imao je bliski susret sa mečkom. Kada se u šumi, ispred njega, potpuno neočekivano izdigla ova ogromna životinja, zaledio se od straha. Kaže da u takvim trenucima nema mnogo razmišljanja, bežiš kuda te noge nose. I dok je on prestravljen bežao na jednu stranu mečka sa mečetom, uputila se u suprotnom smeru. Imao je sreće jer mečka nije bila gladna,prethodno je iz rupe iskopala uginulu kravu od šesto kilograma i od nje ostavila samo kosti. Da je drugačije ko zna šta bi se dogodilo.

Blagoje kaže da mu ovo nije prvi bliski susret sa krvoločnom životinjom.  Pre par meseci  takođe je naišao na mečku koja je od njegovog krika pobegla. Najgore, kako kaže, što je u takvim trenucima bio goloruk i svestan da se nema čime braniti ukoliko krene na njega.IL-oci-u-oci-sa-meckom-1 Oči u oči sa mečkom - Ivanjičaninu se zaledila krv u žilama kada se susreo sa mečkom (VIDEO)

Meštani podgolijskih sela najviše strahuju da bi mečka mogla suviše da se približi kućama a zebnja ih hvata svakodnevno kada decu pošalju u školu.IL-mecka-u-sumi- Oči u oči sa mečkom - Ivanjičaninu se zaledila krv u žilama kada se susreo sa mečkom (VIDEO)

You may also like...

3 Responses

  1. 19/10/2019

    […] Izvor: Infoliga […]

  2. 19/10/2019

    […] Da je drugačije, ko zna šta bi se dogodilo, piše Infoliga. […]

  3. 19/10/2019

    […] Da je drugačije, ko zna šta bi se dogodilo, piše Infoliga. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *