Boris, Niggor i Monika o utiscima nakon predstave “Otkačene” (VIDEO)

Pozorišna predstava „Otkačene“, rađena po tekstu Slavice Ljujić, u režiji Monike Romić, izvedena je sinoć u Ivanjici pred prepunom salom Doma kulture. Višeminutnim aplauzom ocenjen je nastup ovih sjajnih glumaca koji nisu skrivali zadovoljstvo nakon predstave.

Monika Romić nije prvi put u Ivanjici, kaže da je posebno fascinira edukovana i zahvalna publika u ovoj maloj srpskoj varoši.

Boris Milovojević je jedan od najpopularnijih srpskih glumaca  pleni šarmom ne samo u filmskoj produkciji već i na pozorišnoj sceni. Ono što je već svima poznato je da osim glume Boris ima još jednu ’’veliku ljubav’’ a to je muzika.

IL-predstava-Otkacene- Boris, Niggor i Monika o utiscima nakon predstave "Otkačene" (VIDEO)

Poseban šarm čitavoj predstavi dao je pevač-glumac Igor Lazić, poznatiji kao Nigor koji je ’’uskočio’’ umesto Save Miloševića i ostavio na publiku odličan utisak.IL-Naslovna-predstava-Otkacene Boris, Niggor i Monika o utiscima nakon predstave "Otkačene" (VIDEO)

Komediji koja prati zgode i nezgode jedne gradske porodice u pokušajima njenih članova da žive kao „sav normalan svet”, da se sa svojim problemima nose na zreo i odgovoran način, što im nikako ne polazi za rukom , oduđevila je ivanjičku publiku.IL-Predstava-Otkacene-2 Boris, Niggor i Monika o utiscima nakon predstave "Otkačene" (VIDEO)

FOTO Nemanja Mirković/Hristina Bojović

You may also like...

1 Response

  1. Nezadovoljni Roditelj kaže:

    Ajde sada malo da pišete o predstavi koja se jutros dogodila u OŠ “Kirilo Savić” gde su učenici 8. razreda posle sat vremena smrzavanja vraćena kući a trebala su da idu na dvodnevnu ekskurziju u Vojvodinu. A pri tome je izvođač ekskurzije izabran tako što ga je direktorka sa svojom komisijom odabrala bez svih predstavnika Saveta roditelja. Ovih dana se intezivno priča da su mnoge ekskurzije otkazane zbog ne posedovanja licenci za autobuse ali ova direktorica pravi predstavu od svega ovoga. Umesto da obavesti roditelje i učenike da se ekskurzija odlaže ona ih jutros drži sat vremena od 5:45 do 6:45 da se deca smrzavaju.
    Za ovo treba neko da odgovara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *