Velika akcija čišćenja u Ivanjici – Apel građanima da čuvaju životnu sredinu (VIDEO)

Jedan od većih problema na teritoriji ivanjičke opštine jesu divlje deponije. Njih je trenutno registrovano 13, i to na području prigradskih naselja. Nesavesnim ponašanjem građana predeli koji bi svakome oduzeli dah tako postaju ruglo naše opštine, a postaju i leglo zaraza. Javno komunalno preduzeće Ivanjica tokom proteklog perioda saniralo je 3 takve deponije.

Čest je slučaj da se otpadni materijal deponuje uz korito reke Moravice. Ona prema svom izvorištu i toku može biti najčistija reka u Srbiji, sve zavisi od ekološke svesti, koja je, nažalost na niskom nivou.IL-deponija-1 Velika akcija čišćenja u Ivanjici - Apel građanima da čuvaju životnu sredinu (VIDEO)

Akcije koje imaju za cilj očuvanje životne sredine treba da pošalju jasnu poruku svima da čuvajući žiotno okruženje čuvamo nas same. IL-deponija-naslovna Velika akcija čišćenja u Ivanjici - Apel građanima da čuvaju životnu sredinu (VIDEO)

You may also like...

1 Response

  1. Best of best kaže:

    A sta cemo sto nema kanilizacija u nekim delovima grada pa govna idu i reku i potoke to ne gledaju opstina i presednik ivanjice da se sredi to prvo…..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *