Prvaci OŠ “Kirilo Savić” zasadili drvo generacije (VIDEO)

Osnovna škola „Kirilo Savić” u Ivanjici priredila je toplu dobrodošlicu svojim prvacima. Uz prisustvo predstavnika lokalne samoprave, gostiju, roditelja, ali i korisnika Dnevnog centra “Otvorena vrata” ova škola obeležila je prijem đaka prvaka u Dečiji savez Srbije. Njima se obratila direktorka škole Nevenka Milošević koja je iskoristila priliku da nagradi najbolje na likovnom konkursu organizovanom u okviru Dečije nedelje.Učenici su potom prisutne oduševili priredbom na kojoj su pokazali svoje talente.

Sa ciljem da se već od prvih školskih dana najmlađi edukuju o zaštiti životne sredine, kolektiv je došao na ideju da učenici svake godine sade drvo generacije.  Na taj način ne samo da ulepšavaju životno okruženje, već i kod najmlađih razvijaju svest o očuvanju prirode, ističe direktorka Nevenka Milošević. Školsko dvorište biće obogaćeno mnogim stablima, jer je namera kolektiva da ovaj projekat postane tradicija.

IL-kirilo-savic-decija-nedelja-prvaci Prvaci OŠ "Kirilo Savić" zasadili drvo generacije (VIDEO)IL-drvo-generacije Prvaci OŠ "Kirilo Savić" zasadili drvo generacije (VIDEO)

 

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *