Prestižna nagrada Privredne komore Srbije kompaniji ”TIS” iz Ivanjice

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zlatiborskog upravnog okruga, uručila je danas Dragomiru Lazoviću, vlasniku kompanije TIS iz Ivanjice,  priznanje za  ‘Kompaniju godine’’ u kategoriji velikih privrednih društava, a na osnovu ostvarenih rezultata u poslovanju.

IL-nagrada-TIS-privredna-komora-1024x713 Prestižna nagrada Privredne komore Srbije kompaniji ''TIS'' iz Ivanjice

Ova prestižna nagrada doša je u godini jubileja ivanjičke kompanije koja je zauzela ozbiljnu poziciju u proizvodnji pločastog materijala na srpskom i tržištu Evrope.

-Kada 30 godina postojanja kompanije Tis obeležite nagradom za najuspešnije veliko preduzeće u celom regionu, u nominaciji  preko 300 firmi, po jako strogim ekonomskim analizama Privredne komore Srbije, onda je za nas to zaista kruna vredna najvećeg mogućeg POSLOVNOG I LJUDSKOG PONOSA…  Ponosan sam na menadzment kompanije kao i na sve zaposlene. Ova nagrada u potpunosti pripada njima. Godinama unazad su predanost, rad, usavršavanje i lojalnost bili  cilj, želja i zadatak!!!  Zato danas i jesmo primili nagradu. Ako se uzme u obzir da je kompanija Tis 100%  srpski kapital kao i da je 99% zaposlenih iz Ivanjice onda je naš ponos nesagledivo veliki. Nagrada nam naravno daje novu pozitivnu energiju da nastavimo u istom ritmu stvaralačkog uspeha.- istako je Dragomir Lazović.

IL-nagrada-TIS-DOO-Ivanjica--790x1024 Prestižna nagrada Privredne komore Srbije kompaniji ''TIS'' iz Ivanjice

Kompanija TIS d.o.o. osnovana je 1993. godine sa sedištem u Ivanjici, a osnovna delatnost bila je proizvodnja i promet rezane građe.Težak i neizvestan privredni ambijent u tom periodu uzrokovao je česte dopune osnovne delatnosti u cilju uspostavljanja viših poslovnih performansi. Na taj način, tri godine kasnije, trgovina pločastim materijalima za proizvodnju nameštaja postaje centralna tačka podizanja poslovne aktivnosti. U svom daljem razvoju firma pored trgovine širokom paletom repromaterijala za proizvodnju nameštaja, svoju delatnost širi i kroz pružanje usluga ali i kroz proizvodnju poluproizvoda i gotovog nameštaja. Danas je TIS d.o.o. Ivanjica, jedna od najreferentnijih firmi u oblasti materijala za pločasti nameštaj.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *