PRIZNANJE- Kompanija Matis iz Ivanjice među 100 NAJVEĆIH U SRBIJI

Kompanija „Matis“ iz  Ivanjice dobila još jednu prestižnu nagradu kao ocenu kvaliteta njenih proizvoda. Ovaj put u pitanju je prvo mesto u proizvodnja kuhinja za 2019. godinu u kampanji „100 NAJVEĆIH U SRBIJI“ .

il-matis-nagrada PRIZNANJE- Kompanija Matis iz Ivanjice među 100 NAJVEĆIH U SRBIJI

Priznanje kompaniji ‘’Matis’’ uručeno je sinoć u hotelu ‘’Hilton u Beogradu gde su se našli  brojni privrednici, menadžeri, visoki zvaničnici, ambasadori i predstavnici diplomatskog kora. Projekat “100 najvećih u Srbiji” doprinosi razvoju i jačanju pozitivne klime kroz promociju pozitivne poslovne prakse, najvećih i najprofitabilnijih kompanija, kao i najvećih poslodavaca. Takođe, ovaj projekat omogućava veću prepoznatljivost i promociju onim kompanijama koje žele da se sa Pečatom “100 najvećih u Srbiji” predstave klijentima, poslovnim partnerima i društvenoj zajednici i da se svrstaju u grupu najznačajnijih kompanija u Srbiji.

Drvotehnika-2019-01 PRIZNANJE- Kompanija Matis iz Ivanjice među 100 NAJVEĆIH U SRBIJIDrvotehnika-2019-02 PRIZNANJE- Kompanija Matis iz Ivanjice među 100 NAJVEĆIH U SRBIJI

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *