Visoki funkcioner SNS-a Miloš Vučević u poseti ivanjičkom odboru (VIDEO)

Potpredsednik Srpske napredne stranke, Miloš Vučević, posetio je danas Opštinski odbor u Ivanjici koji će ubuduće raditi na novoj lokaciji u ulici Venijamina Marinkovića broj 8.  Nakon što im je poželeo uspešan rad u novim prostorijama Vučević se obratio novinarima ne skrivajući zadovoljstvo što se ponovo našao u prelepoj srpskoj varošici.

Potpredsednika SNS-a u Ivanjici je dočekalo trojno povereništvo koje čine Momčilo Mitrović, Zoran Lazović i Bili Vulović.il-sns-1-milos-vucevic Visoki funkcioner SNS-a Miloš Vučević u poseti ivanjičkom odboru (VIDEO)

Nakon konferencije za novinare u konferens sali održan je sastanak sa proširenim sastavom Opštinskog odbora SNS-a u Ivanjici gde im je potpredsednik ove političke partije Miloš Vučević preneo ključne poruke sa Glavnog odbor SNS-a vezane za predstojeću izbornu kampanju i neopravdane, lažne razloge opozicije o bojkotu izbora.  Takođe se govorilo o odgovornosti prema građanima i davanju šanse novim mladim ljudima.il-sns-1-milos-vucevic-3 Visoki funkcioner SNS-a Miloš Vučević u poseti ivanjičkom odboru (VIDEO)

You may also like...

9 Responses

  1. Intelektualac iz Vučaka kaže:

    Odose nam mladi u Beograd, odoše u strane zemlje, neće niko na selo… Sve gospoda, da zauče rukave niko ne ćeli, samo olovka, kancelarija… Nema tu budućnosti. Seljak je ovu zemlju izgradio, i ako želite da se ne ugasimo kao nacija, pomozite seljaku da živi pristojno.

  2. Miki kaže:

    Reci ce građani Ivanjice …

  3. Bak kaže:

    Aristokratija….Novi Sad… 🙂

  4. Zaklina kaže:

    Sve je ovo lepo, ali ipak mislim da je gospodin trebao da cuje i misljenje naroda, da poprica sa gradjanima, upozna se sa problemima,kako bi nam pomogao…

  5. Radojko Cubrk kaže:

    Moje fakultetsji obraz. dete je bez posla i jos mnoga deca, sta trebam jos da uradim da bi svoje dete zaposlio, kazite tu sam.

  6. Miki kaže:

    I Ivanjica je u Srbiji i zeljno cekamo u svom gradu prvog coveka koji nas predstavlja, on je nasa nada, nase bolje sutra!

  7. Mica kaže:

    Covek iz naroda koji se bori ne samo za svoju ulogu potpredsednika SNS vec za sve gradjane u Srbiji.

  8. M kaže:

    Prisustvovala sam sastanku i jos uvek mi u usima odzvanjaju reci jedinstvo, sloga, zajedno mozemo sve. ….

  9. Miki kaže:

    Lepo je sto je dosao treci put u Ivanjicu i sto ce poruke gradjana preneti predsedniku Srbije, jos lepse je sto iz Ivanjice ide sa puno lepih utisaka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *