Fudbalski savez Ivanjice proslavio jubilej

Fudbalski savez opštine Ivanjica , u društvu visokih zvaničnika, sportskih radnika i kolektiva proslavio je 20 godina postojanja.

IL-fsoi-plakete Fudbalski savez Ivanjice proslavio jubilej

Nakon uvodne reči predsednika FS ”Ivanjica”, Tomislava Savića, dodeljena su priznajnja zaslužnim pojedincima, sportskim organizacijama i klubovima.

IL-fsoi-tomo-savic Fudbalski savez Ivanjice proslavio jubilejSavić se posebno osvrnuo na bogatu istoriju fudbala u Ivanjici koja se može pohvaliti vekom postojajanja i sjajnim rezultatima, na prvom mestu afirmacijom  i promocijom ovog  sporta  kroz  FK ”Javor Matis”. Istakao je  i značajne uspehe klubova iz nižih rangova poput FK ”Prilke” i  FK ”Brezova”. Posebno je apostrofirao razvoj i veliki napredak malog fudbala u jedinstvenoj opštinskoj Ligi koja postoji deset godina u kontinuitetu i  broji jedanaest klubova.

IL-fsoi-2 Fudbalski savez Ivanjice proslavio jubilej

Nakon pozdravne reči Tomislava Savića, predsednika FS ”Ivanjica, dodeljena su priznanja za postignute rezultate i afirmaciju fudbala:

FK ”Javor Matis”

–  predsedniku Zajednice superligaša i potpredsedniku FSS, predsedniku FK ”Javor Matis”, Dragomiru Lazoviću

– bivšem selektoru reprezentacije Srbije, dugogodišnjem igraču i treneru FK ”Javor Matis”, Radovanu Ćurčiću

– potpredsedniku FK ”Javor Matis”, Dušanu Sekluliću

–  dugogodišnjem predsedniku i sekretaru FS ”Ivanjica” , Tomislavu Parezanoviću

– sudiji Super lige, Miloradu Milićeviću

– bivšem reprezentativcu Srbije u Futsalu, Vidanu Bojoviću

IL-fsoi-dobitnici-plaketa-1 Fudbalski savez Ivanjice proslavio jubilej

Prilikom uručenja priznanja prisutnima se obratio prvi čovek FK ”Javor Matis”, Dragomir Lazović,  koji je izrazio zadovoljstvo odlukom lokalne samouprave da investira pola miliona evra u izgradnju stadiona i sportskog kompleksa u Ivanjici dodajući da će FK ”Javor Matis” učestvovati sa duplo više sredstava, tačnije milion eura. Takodje je obavestio prisutne o nabavci elektronskog semafora, uz nadu da će se isti već naredne godine naći na novoizgradjenom stadionu u Ivanjici.

  • IL-fsoi-dragan-lazovic Fudbalski savez Ivanjice proslavio jubilejNaš grad će dobiti i teren sa veštačkom travom koji ispunjava sve evropske standarde pa u tom smeru očekujemo podršku lokalne samouprave kada je reč o samoj lokaciji na kojoj će on biti postavljen. Uz sve izvesniju izgradnju Sportske hale i najavljene investicije na Jelića polju, Ivanjica će imati sjajne uslove za razvoj i afirmaciju svih sportova -rekao je Lazović.

Dodajući da će fudbalski klubovi iz Ivanjice u ovoj godini dobiti novu  sportsku opremu i rekvizite, Lazović se zahvalio na uručenom, značajnom priznanju.

IL-fsoi-1 Fudbalski savez Ivanjice proslavio jubilej

Dugogodišnji predsednik Opštinskog fudbalskog saveza Ivanjica, Tomislav Parezanović, dodelio  je priznanja za uspešnu saradnju sportskim kolektivima i organizacijama:

Fudbalskom savezu regiona Zapdne Srbije

Fudbalskom svezu Moravičkog okruga

Sportskom savezu opštine Ivanjica

–  FK ”Prilike”

–  FK ”Brezova”

–  KMF ”Ivanjica”

IL-fsoi-dobitnici-plaketa-3 Fudbalski savez Ivanjice proslavio jubilej

Za dvadeset godina uspešnog rada i afirmaciju fudbala,  plakete FS ”Ivanjica” dodeli su predstavnici, FS regiona  Zapadna Srbija, FS  ”Čačak” i FS ”Gornji Milanovac”.

IL-fsoi-dobitnici-plaketa-5 Fudbalski savez Ivanjice proslavio jubilej

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *