Javni toalet u Ivanjici ruglo grada (VIDEO)

Javni toalet koji je pre jedanaest godina izgrađen na ulazu u gradski park u Ivanjici, trenutno predstvalja ruglo grada. Već duže vreme je na meti vandala pa su stakla polomljena, fasada išvrljana, krov prokišnjava a vrata su zaključana, već godinama.

U njega je uloženo šest miliona dinara, a ovaj projekat je finansijski podržan od strane tadašnjeg Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Već u samom startu nastali su problemi oko lokacije javnog toaleta pa je kao ’’idealno’’ rešenje od strane tadašnje vlasti pronađeno mesto na samom ulazu u gradski park, nejlepši deo čaršije. Nakon sporadičnog negodovanja javnosti zbog ovakve odluke, strasti su se stišale uz opravdanje da park posećuje puno ljudi, roditelji sa decom i turisti pa je logično da na ovom potezu postoji toalet.

slika-naslovna- Javni toalet u Ivanjici ruglo grada (VIDEO)

 

Ali ono što je ostalo nelogično, do današnjeg dana, je činjenic da tolet ne radi, da niko o njemu ne vodi računa i da očigledno ne postoji način da se zaustave huligani koji se konstantno iživljavaju.

Javni toalet građanima Ivanjice očigledno je potreban pa se nadaju da će nadležni nakon jedanaest godina uspeti da reše problem.

You may also like...

6 Responses

  1. Bane kaže:

    Ovaj javni WC pretvoriti u šah klub.
    Malo troškova a veliki spas objekta.
    Ukloniti šah klub iz one konzerve sa pijace.

  2. ZoS@ kaže:

    Još onda kada je izgrađen, bilo je zajedljivih komentara da je napravljen četvorosoban stan na samom ulazu u park! Trebalo bi mu promeniti namenu u bilo šta drugo i saglasan sam sa “ana” predlogom da to bude prodavnica suvenira, možda čak i u kombinaciji sa kafićem!

  3. Goran kaže:

    Ja da se pitam ja bih te sto su unistavali naterao da plate sve

  4. ana kaže:

    Javni toalet treba da se napravi nov i ukopa u zemlju iza spomenika revolucije, tako nece biti ruglo. a postojecem toaletu promeniti namenu i napraviti nesto za suvenire sa velikom terasom ka mostu. pogled odatle je najlepsi

  5. Darko kaže:

    Na tom mestu i ne treba da bude javni WC. Odatle je najlepsi pogled na most i tu treba da se napravi ili vidikovac ili da se iznajmi nekom i napravi velika terasa nekog restorana. WCu tu nije mesto

  6. Mirjana kaže:

    Ako je već išvrljan može da se organizuje da deca sa bojama naprave akciju slikanja na zidovima. Predhodno zgradu treba oprati i malo sanirati. Ako pripada opštini i na 10 metara je od nje, održavanje čistoće je deo opštinske dužnosti. Stakla mogu i da se skinu. Samim tim vandali ostaju bez posla? ovo je samo jedno skromno mišljenje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *