Pobratimi iz Rusije stigli u Ivanjicu (VIDEO)

Ruska delegacija koju čine zamenik gradonačelnika Rostova Velikog, Vladimir Suhotin, načelnik administracije kabineta gradonačelnika, Irina Vorobjova, poslanik Rostovske Dume,  Aleksandar Frazimov,  trener FK “Rostov Veliki’’,  Mihail Vlastičev i koordinator,  Natalija Šatiljina danas  su stigli u Ivanjicu gde ih je dočekao predsednik opštine Zoran Lazović sa svojim saradnicima.

U okviru ove posete biće odigrana prijateljska utakmica između Javor Matisa i Rostova Velikog kao i predstavljen projekat Ruskog doma koji će se uskoro graditi u Ivanjici.

Nakon tradicionalnog srpskog dočeka uz pogaču, so i rakiju novinarima se u ime domaćina obratio predsednik opštine Zoran Lazović. Zamenik gradonačelnika Rostova Velikog, Vladimir Suhotin nije skrivao zadovoljstvo toplim dočekom u pobratimskog gradu Ivanjici.

slika-naslovna-rusi1 Pobratimi iz Rusije stigli u Ivanjicu (VIDEO)

 

Da su od svega najvažniji ljudski odnosi i prijateljska ljubav između ova dva grada potvrdio je i poslanik Rostovske Dume, Aleksandar Framizov nakon čega je pozdrave  gradonačelnika Andreja Losa, prenela Irina Vorbojova, načelnica administracije kabineta.

Fudbalska utakmica između Javor Matisa i Rostova Velikog biće odigrana 30. jula u 12 časova na Jelića polju.

 

 

 

You may also like...

1 Response

  1. Andrija V. Mirkovic kaže:

    Lepo, lepo…Samo kako bi bilo da Ivanjica rapise konkurs za novi simbol-grb grada….Ono sto danas predstavlja Ivanjicu, odnosno njen grb je tuzno, smesno i zalosno….Sta to predstavlaj i ko je autor toga? Kod toliko lepih heraldickih resenja u Srba vi imate nesto sto nepredstavlja nista.? Razmislimo Ivanjicani, da li je vreme za novo resenja gradskog grba?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *