Odbornici odlučili – Krunić i Lišanin vršioci dužnosti direktora

Odbornici ivanjičkog lokalnog parlamenta na današnjem zasedanju podržali su predloženi rebalans budžeta i odluku o zaduživanju opštine uz dostavljenu saglasnost Ministarstva finansija Republike Srbije.

Izglasana je izmena i dopuna programa poslovanja JKP ’’Ivanjica’’ kao i finansijski  plan ovog preduzeća, izveštaj o poslovanju i raspodeli dobiti iz 2018. godine.

IL-Skupština-lokalni-parlament Odbornici odlučili - Krunić i Lišanin vršioci dužnosti direktora

Iako su  od strane Upravnih odbora predloženi kandidati za direktore Turističke organizacije i Doma kulture, lokalni parlament je ipak odlučio da će Radomir Lišanin (TO Ivanjica) i Milan Krunić ( Dom kulture Ivanjica) ostati na ovoj funkciji kao vršioci dužnosti.

Skupština je usvojila  program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja na području ivanjičke opštine.

Takođe, zeleno svetlo dobila je i odluka o dodeli novčanih nagrada učenicima osnovnih i srednjih škola  koji su nosioci diplome ’’Vuk Karadžić’’ i priznanja ’’đak generacije’, ’kao i drugih nagrada đacima iz Ivanjice  koji su osvojili jedno od prva tri mesta  na republičkim ili međunarodnim takmičenjima.

Podržan je i Operativni plan zaštite na vodama drugog reda.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *