Šansa za nezaposlene -70 novih radnih mesta u Ivanjici

Nacionalna  služba  za  zapošljavanje Filijala Čačak – Ispostava Ivanjica organizuje  Sajam zapošljavanja u Ivanjici, 14. juna 2019. godine, od 11  do 13  časova  u OŠ „Milinko Kušić“.

Učešće je, do sada, prijavilo 15 poslodavaca sa područja opštine Ivanjica, koji će zaposliti oko 70 lica. Traženi su radnici konfekcijske, mašinske, kao i drvno-prerađivačke  struke, a biće ponuđeni i poslovi u oblasti administracije, komercijale.

Potrebe za novim radnicima ovog puta iskazali su DOO „Matis“, DOO „Milutinovići“, DOO „Putevi“, JKP „Komunalno“, DOO „Enal-elekektro“ i drugi.

IL-nsz-nacionalna-sluzba-za-zaposljavanje-posao Šansa za nezaposlene -70 novih radnih mesta u Ivanjici

Učestvovanjem na Sajmu poslodavcima se pruža mogućnost da iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, mogućnost dobijanja finansijskih sredstava i korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

Nezaposlena lica na Sajmu imaju mogućnost da se detaljnije informišu o ponudi slobodnih poslova u Ivanjici, ali i šansu da svoje kvalifikacije, znanje i predstave potencijalnim poslodavcima.

Podsećamo sve one koji žele da konkurišu na ponuđenim radnim mestima da je potrebno da ponesu svoje biografije u više primeraka.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *