Meštani Devića napokon dobijaju obećani put (VIDEO)

IL-put-devici-pridvorica-2019 Meštani Devića napokon dobijaju obećani put (VIDEO)

Meštani golijskog sela Devići koji već tri decenije muku muče sa prelaznim putem od Pridvorice do središta sela dobiće magistralu a gradnja saobraćajnice počeće za dve sedmice, kazao je jutros za  Glas zapadne Srbije direktor puteva Srbije Zoran Drobnjak.

IL-zoran_drobnjak Meštani Devića napokon dobijaju obećani put (VIDEO)

U utorak šaljem stručne ekipe da krenu sa pripremnim radovima i očekujem da već oko 15. juna počnu sa poslom. Dobio sam saglasnost vrha države da se tim ljudima omogući normalan život. Biće mi čast da lično dođem za sedam dana i posetim ih i sve se dogovorimo. Posebno me je pogodila vaša rečenica koja kaže da se radi o ljudima čija dedovina ne zarasta u korov. Oko svega saglasni su i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministarka Zorana Mihailović. Biće to magistrala pet metara široka, sa bankinama, propustima, zaštitnom ogradom. Koštaće blizu dvesta miliona dinara ali ako, kad ima ko da koristi nije nam žao.-  kazao je Drobnjak.

IL-zoran-lazovic-predsednik-opstine-ivanjica Meštani Devića napokon dobijaju obećani put (VIDEO)

Pozvali su me jutros rano iz kabineta  predsednika  države i ministarke Mihailović. Šta reći, velika i životna vest za 3.500 hiljade ljudi, za stotine dece koja će konačno do škole kao sva ostala u Srbiji” – kazao je Zoran Lazović predsednik opštine Ivanjica i dodao kako ogromnu zahvalnost duguju predsedniku države Aleksandru Vučiću i  resornim ministarstvima.

O problemima meštana Devića Info LIGA je ranije pisala, pogledajte proliog…

 

IL-premier-evropa Meštani Devića napokon dobijaju obećani put (VIDEO)

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *