Dodeljena priznanja povodom svetskog dana Crvenog krsta (VIDEO)

IL-priznanja-crveni-krst Dodeljena priznanja povodom svetskog dana Crvenog krsta (VIDEO)

Povodom 8. maja, Svetskog dana Crvenog krsta  opštinski odbor u Ivanjici priredio je  malu svečanost gde je prisutnima prikazan film o svim aktivnostima koje sprovode aktivisti ove humanitarne organizacije. Ankica Mojsilović, sekretar Crvenog krsta Ivanjice zahvalila se svima na podršci koju upućuju ovoj humanitarnoj organizaciji.

Humanitarni duh koji vlada Crvenim krstom postojao je od samog početka, u bilo kojoj situaciji u kojoj je ljudskom biću potrebna pomoć drugog ljudskog bića. To su osim aktivista Crvenog krsta prepoznali i mnogobrojni donatori kojima su u znak podrške dodeljena priznanja i zahvalnice. Na spisku humanih ljudi našle su se brojne organizacije, preduzeća, javne institucije i naša medijska kuća.

Pored ove svečanosti Crveni krst Ivanjice će nizom aktivnosti obeležiti čitavu  nedelju: učešće volontera Crvenog krsta Ivanjica na centralnoj manifestaciji u Beogradu, prijem za višestruke dobrovoljne davaoce krvi i uručenje priznanja, realizacija kviza “ Šta znaš o Crvenom krstu, šta znaš o zdravlju”, dodela nagrada za najuspešnije na konkursu “ Krv život znači”,  edukativne radionice za podmladak i omladinu Crvenog krsta iz oblasti difuzije, promocije humanih vrednosti, antitrafiking programa,  poseta korisnicima i deci, pokazne vežbe iz programskih aktivnosti Crvenog krsta.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *