Besplatni kursevi engleskog jezika u biblioteci u Lučanima

IL-lucanibiblioteka Besplatni kursevi engleskog jezika u biblioteci u Lučanima

U saradnji sa bibliotekom opštine Lučani, LINK group je, povodom Svetskog dana knjige, obezbedio besplatne online kurseve engleskog jezika. Članovi biblioteke opštine Lučani imaće mogućnost da nauče engleski jezik ili savladaju obradu teksta. Nakon što se registruju na strani prijave, dobitnicima će biti omogućeno da putem platforme za online učenje pristupe kursevima od kuće i u vreme kada njima najviše odgovara.

Time se uspešno nastavlja akcija u kojoj BusinessAcademy, kao deo LINK groupa, poklanja besplatne online kurseve engleskog jezika bibliotekama širom Srbije.

U dosadašnjim akcijama učestvovalo je preko 100 edukativnih i kulturnih ustanova, u kojima je više od 400 ljudi dobilo mogućnost da besplatno pohađa neki od ponuđenih kurseva.

Njihov cilj je da istaknu koliko je važno redovno čitati knjige i ulagati u sebe svakodnevnim upijanjem znanja. Zbog toga pozivaju i ostale kompanije da se uključe u slične akcije kako bi na bilo koji način mogli doprineti da se poboljšaju kvalitet i uslovi života članova našeg društva.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *