Ivanjičanin izgoreo u požaru

Ivanjičanin Miroslav Uzunović  (66) tragično je stradao u požaru koji je izbio juče u popodnevnim časovima na njegovom imanju u naselju Bela Crkva.  Kako Info LIGA nezvanično saznaje beživotno telo nesrećnog čoveka , kasno sinoć,  u šumi su pronašle komšije.

IL-gasenje-pozara Ivanjičanin izgoreo u požaru

Naime, prema svedočenju ljudi iz ovog ivanjičkog  sela, Uzunović je krčio maline na porodičnom imanju a kada je zapalio staro granje i otpad požar se proširio na obližnju šumu. Vatrogasci su ubrzo stigli na lice mesta i posle nekoliko časova velike borbe sa vatrenom stihijom uspeli da je pobede.

Međutim, svo vreme dok je požar gašen,  Uzunovića niko nije video. Kada su komšije ustanovile da se nije ni kući vratio, krenuli su da ga traže. Nažalost, ono na šta su naišli u šumi šokiralo ih je. Izgorelo telo nesrećnog čoveka nalazilo se na veoma nepristupačnom i nepreglednom mestu. Šta se tačno dogodilo i zbog čega se Uzunović uputio u tom smeru, ne zna se, ali njegovi poznanici tvrde da je bio slabog zdravlja te da je verovatno dobio gušenje nakon čega je nesrećno nastradao.

You may also like...

1 Response

  1. 28/03/2019

    […] Ivanjičanin izgoreo u požaru Please follow and like us: […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *