Prodaja ugostiteljskih objekata u Ivanjici-Elektronska licitacija za hotel ”Park”

Agencija za osiguranje depozita u Beogradu oglasila je, kao stečajni upravnik Nove Agrobanke, prodaju imovine u Ivanjici, koja pripada toj finanijskoj kući. Reč je o hotelima „Park“, „Moravica“, kao i poslovno-ugostiteljskom objektu „Lipa“. Njihova vrednost je 1.877.000 evra, odnosno 951.000 evra i 292.000 evra.

Imovina se prodaje metodom tendera sa poboljšanjem, a učesnici su obavezni da uplate depozit u iznosu od 15 odsto vrednosti objekta za koji se nadmeću.

IL-bazen-hotel-park-300x169 Prodaja ugostiteljskih objekata u Ivanjici-Elektronska licitacija za hotel ''Park''

 

Reč je o licitaciji elektronskim putem, a javno otvaranje ponude obaviće se 28. marta, u ulici Francuskoj 29, u Beogradu. Nakon otvaranja ponuda, Odbor za prodaju registruje elektronske adrese svih ponuđača i poziva ih, takođe elektronskim putem, da ponudu poboljšaju, i to za hotel „Park“ minimalno 20.000 evra, 10.000 evra za „Moravicu“ i 5.000 evra za „Lipu“. Ukoliko ponuđač u roku od deset minuta ne odgovori, smatraće se da je ostao pri poslednjoj datoj ponudi. Takođe, odbor može i jedinog ponuđača na tenderu elektronski pozvati da poboljša svoju ponudu.

Postupak će se sprovesti od 12.20 časova do dostavljanja poslednje poboljšane ponude.

Zainteresovana lica mogu da prisustvuju otvaranju ponuda, ali su obavezni da predaju sva komunikaciona sredstva Odboru za prodaju, koja im se vraćaju nakon sprovedenog postupka, kao i da ne napuštaju prostorije do završetka. Postupak se snima zvučno i kamerom.

Agencija zadržava pravo da izmeni uslove i rokove iz ovog javnog poziva, te da poništi ili ponovi oglas, odnosno postupak u bilo kojoj fazi posupka, kao i da odbije ponudu koju oceni kao neprihvatljivu.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *