Izabrano novo rukovodstvo OFS Ivanjica

IL-ofs-ivanjica2 Izabrano novo rukovodstvo OFS Ivanjica

Iako je rok za pripremu i održavanje izborne skupštine bio kratak, vanredni fudbalski izbori u Srbiji uspešno su sprovedeni i u OFS (Opštinski fudbalski savez) Ivanjica. Sednica je počela minutom ćutanja iznenada preminulom sportskom radniku, Jezdimiru Samardžiću Jezdu.

IL-jezdimir-jezdo-samardzic Izabrano novo rukovodstvo OFS Ivanjica

Iz izveštaja se vidi da je Savez , kao i svi njegovi odbori, u prethodnom periodu uspešno radio. Tu se pre svega misli na trenersku i sudijsku sekciju kao i odbor za organizovanje takmičenja.

  •  -Iza nas je izuzetno uspešna godina rada. Mi smo jedan od retkih saveza u Srbiji koji ima organizovanu ligu u malom fudbalu. Pored devet klubova koji se takmiče u opštinskoj ligi još dva kluba malog fudbala su u višem rangu takmičenja. Takodje, to svi već znaju,  Javor Matis je prvoligaš a Brezova i Prilike takmiče se u opštinskoj ligi Lučani– referisao je Tomislav Savić i dodao da trenutno imaju 338 preregistrovanih igrača, 23 trenera sa licencama i fudbalskih sudija 24.

Nakon podnetog izveštaja, koji je jednoglasno usvojen, zaključeno je da se u Savezu dobro i kvalitetno radilo pa se pristupilo izboru novog rukovodstva.

Za predsednika OFS Ivanjica izabran je dugogodišnji sportski radnik Tomislav Savić. Potpredsednici u narednom mandatu biće Milan Martinović i Željko Božović. Dužnost generalnog sekretara ponovo je dodeljena Dušanu Spasoviću.

IL-ofs-ivanjica Izabrano novo rukovodstvo OFS Ivanjica

Delegati su za Okružni fudbalski savez izabrali Tomislava Savića, Milana Martinovića, Tomislava Parezanovića i Željka Božovića. Kandidat ivanjičkog Saveza za predsednika Moravičkog okruga biće Tomislav Savić.

You may also like...

2 Responses

  1. nebojsa bg kaže:

    koliko fudbalski savez ivanjice broji klubova

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *