„Gde ćeš za doček?“

Doček Nove 2019. godine je na pragu, euforija ključa, a pitanje koje bar jednom dnevno čujemo  je: „Gde ćeš za doček?“

Ivanjica je u toku prošle nedelje zasijala u novogodišnjem duhu, ali njeni gradjani ni ove godine neće biti u prilici da 31. decembar provedu uz koncert na nekom od trgova.

IL-milica_todorovic_prezident_NG2019 „Gde ćeš za doček?“

Fenomenalan uvod u 2019. godinu organizovaće ivanjički restorani. „Magla bend“ zadužen je za nezaboravan doček u restoranu „Prezident“, dok će brojni gosti za reprizu slušati Milicu Todorović. Doček Nove  2019. organizuje i  „Prezident Bar&Restoran“ gde će, uz večeru, posetioci uživati u muzici taburaškog orkestra „Mesečina“.

Hotel Park tradicionalno organizuje doček uz narodnu muziku, a staru, 2018. godinu otpratiće sa Zvezdom Granda Aleksandrom Mladenović, Snežanom Vušević i bendom „Kelovci“.

Ljubitelji restorana će za ovakav užitak morati da odvoje najmanje 3.500 dinara, u čiju cenu je uračunata svečana večera.

U restoran „Krčma“, koji godinama organizuje vrhunski uvod u Novu godinu, ulaz će biti slobodan, ali uz obaveznu rezervaciju.

IL-nova-godina-docek-gde „Gde ćeš za doček?“

Nesvakidašnja situacija je da većina ivanjičkih kafića ove godine ne organizuje doček, niti će raditi u ponedeljak uveče. S obzirom na to da, kako vlasnici kafića kažu, nema mnogo zainteresovanih, mnogi će vrata svojih objekata zatvoriti do šest sati popodne. Iz kafe bara „Bezbi“ poručuju da iako neće biti organizovanog dočeka, njihov ulaz će biti slobodan za sve koji žele baš tu da dočekaju prvi dan 2019.godine.

Mnogi će se, pak, u najludjoj noći, uputiti u obližnja mesta.

IL-trubaci-zlatibor „Gde ćeš za doček?“

Za sve posetioce Zlatibora, na Kraljevom trgu, biće organizovano dva koncerta. U nedelju, 30.12. nastupiće Neverne bebe, dok će Dragana Mirković podići na nogu mnogu publiku 31. decembra. Pre početka koncerta zvezde večeri, Kraljev trg zabavljaće Imperium bend, a kao i prethodnih godina tačno u ponoć Zlatiborom će odjekivati zvuci trube.

IL-dino-merlin-zlatibor „Gde ćeš za doček?“

Ljubitelji Dina Merlina, moći će da uživaju u njegovim hitovima 29.decembra, kada će ovaj poznati pevač nastupiti u STC „Wai-tai“ na Zlatiboru.

Ulaznice za koncert Dina Merlina mogu se kupiti na prodajni mestima Eventima i online na sajtu Eventima po ceni od 2800 do 12500 dinara.

IL-docek-cacak-yu-grupa „Gde ćeš za doček?“

Tokom novogodišnje noći Čačane i posetioce će na gradskom trgu zabavljati Yu grupa, na koncertu koji tradicionalno organizuje čačanski Dom kulture. U ovom gradu doček u kafićima uz neograničeno konzumiranje pića bez hrane košta od 1500 do 1800 dinara, dok je u restoranima cena dvostruko veća.

IL-marija-serifovic-uzice „Gde ćeš za doček?“

Grad Užice ni ove godine neće organizovati novogodišnji koncert na trgu, kako bi se uštedeo novac iz gradske kase. Ali, od 2. do 7. januara, organizovaće manifestaciju „U susret Božiću“, u okviru koje će prve večeri nastupiti Marija Šerifović.

IL-dva-minuta-ponoc „Gde ćeš za doček?“

Bilo da odaberete neki od ovih ludih provoda, ili, ipak, napravite prazničnu atmosferu u svom domu, najbitnije je da kad sat otkuca 12 časova budete vedrog duha i okruženi dragim ljudima.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *