Javna rasprava o uticaju pristupnog puta i parkinga na Goliji na životnu sredinu

U prostorijama opštinske uprave opštine Ivanjica, u četvrtak 15. novembra u 13 časova, biće održana prezentacija i javna rasprava Studije o proceni uticaja na životnu sredinu za projekat izgradnje pristupnog puta do ski centra „Vrhovi“ na Goliji sa pratećim parkingom.

IL-vrhovi-projekat-1 Javna rasprava o uticaju pristupnog puta i parkinga na Goliji na životnu sredinu

Uvid u sadržinu predmetne studije može se izvršiti u prostorijama Ministarstva zaštite životne sredine, Omladinskih brigada 1 – Novi Beograd, kancelarija 428, svakog radnog dana od 11-14 časova i na sajtu ministarstva

http:/www.ekologija.gov.rs/obavestenja/procena-uticaja-na-zivotnu-sredinu/, u roku od 20 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja, odnosno do 25. novembra.

Zainteresovana javnost, organi i organizacije, u istom periodu uvid u sadržinu predmeta studije mogu izvršiti i u prostorijama Opštinske uprave opštine Ivanjica.

Primedbe i mišljenja na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu, podnose se u pisanom obliku i dostavljaju Ministarstvu zaštite životne sredine.

IL-vrhovi-projekat-2 Javna rasprava o uticaju pristupnog puta i parkinga na Goliji na životnu sredinu

Ovaj planski dokument je izradio „Petram“ – privredno društvo za konsalting, projektovanje i izradu studija iz Beograda. Tiče se izgradnje pristupnog puta dužine 600 i širine 6 metara i velikog parkinga za automobile i autobuse na lokalitetu Odvraćenica na Goliji, gde uskoro počinje izgradnja prve faze modernog ski centra.

Nosilac projekta je JP „Skijališta Srbije“, a naručilac studije „Elkoms“- preduzeće za projektovanje, inženjering i konsalting iz Beograda.

You may also like...

2 Responses

  1. Misa kaže:

    Kada to uskoro, jel zad dve godine?

  2. Misa kaže:

    Kada

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *