Paklenih sedam dana za Javor Matis (VIDEO)

Javor Matis će u sedam dana odigrati tri derbi utakmice a prvi veliki protivnik će biti jedina neporažena ekipa, Sinđelić. (31.10 Zlatibor – Javor Matis, 4.11 Javor Matis – Inđija)

IL-javor-matis-utakmica Paklenih sedam dana za Javor Matis (VIDEO)

Posle remija u Dobanovcima nastavljen je niz bez poraza za Javor Matis. Tim bodom Ivanjičani su i dalje u samom vrhu tabele, ali će narednih sedam dana pokazati pravu snagu Javor Matisa. Prva jaka provera dolazi već u subotu a to je beogradski Sinđelić. Ekipa koja u dosadašnjih 12 kola ne zna za poraz, a samo četiri primljena gola govore o kakvoj se ekipi radi. Nisu igrači Sinđelića preterano efikasni, jer su u tri utakmice postigli osam golova a u ostalih devet samo šest, dakle ukupno 14. Ali i to im je bilo dovoljno da se nađu na trećem mestu sa 26 bodova. Na drugoj strani Javor Matis je neumoljiv pred svojim navijačima i to su na svojoj koži osetili Sloboda, Radnički i Bežanija koji su u Ivanjici 10 puta vadili loptu iz svoje mreže, a da li će i Sinđa biti kratkih rukava ostaje da se vidi. Tufegdžić je veoma oprezan u izjavama ali sa verom u svoju ekipu. Đogatović se posle jedne utakmice pauze vratio na gol svoje ekipe. To je veoma značajno za Javor Matis jer se rečima ne može opisati šta on znači za tim. Poštuje Sinđelić, o njemu sve u superlativu ali planovi se ne menjaju, pobeda je opcija broj jedan.

Tufegdžić i Milović neće moći da računaju na Josovića koji je počeo da trenira ali još uvek nije spreman za najveće napore, dok je Krnić i dalje totalno van stroja. Derbi utakmica Javor Matis – Sinđelić se igra u subotu na stadionu pored Moravice u 14.30, a sudi je Milan Ilić sa pomoćnicima Milojem Milićevićem i Ivanom Blagojevićem. Ulaz na zapadnu tribinu je 200 dinara dok je ulaz na južnu besplatan..

You may also like...

2 Responses

  1. nebojsa bg kaže:

    kakoener fk javor i odakle je se zove trener fk javor i odakle je

  2. Dragan kaže:

    Potpisite trenera pravim imenom i prezimenom…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *