Vojska pomaže Ivanjičanima da saniraju oštećena područja

U pomoć meštanima podgolijskih sela koji su najgore oštećeni u naletu nevremena danas je stigla Vojska RS. Ekipa na čelu sa stručnim inžinjerima obišla je teren nakon čega je napravljena specifikacija potrebnog materijala i mehanizacije kako bi se pristupilo sanaciji putne mreže i osposobljavanju pojedinih pravaca za normalno funkcionisanje.

IL-lamontana-logo-TEXT Vojska pomaže Ivanjičanima da saniraju oštećena područja

U saradnji sa lokalnom samoupravom vojnici će početkom nedelje krenuti sa radom kako bi što pre popravili desetine puteva koje je voda bukvalno odnela.

Podsećamo velika količina kiše koja je 4. jula pala na području ivanjičke opštine u mesnim zajednicama Devići, Ostatija, Brusnik i Pridvorica poplavila je  stambene objekte, poljoprivredno zemljište i razorila na desetine lokalnih putnih pravaca.

Kiša i dalje pada  što otežava sanaciju oštećenog područja ali se meštani nadaju da će uz pomoć voijnika uspeti da normalizuju život u ovim selima.

You may also like...

1 Response

  1. ana kaže:

    Opet potop, dal ce skoro kraj tog prvenstva i VImbldona da nas malo sunce ogreje a da sjasu i englezi i rusi i amerikanci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *