TNT festival zbog kiše izmešten u Dom kulture

Vidovdanski praznici biće u bojama rock’n’rolla. Dani ‘’dinamita’’ 28 i 29. jun rezervisani su za četvrti TNT rock’n’roll festival.

IL-lamontana-logo-TEXT TNT festival zbog kiše izmešten u Dom kulture

Organizatori  ovog festivala su se potrudili da prisutni uživaju u vrhunskom sadržaju oba dana.

IL-TNT-rnr-festival-bukovica2 TNT festival zbog kiše izmešten u Dom kulture

Prvog dana (28.jun) sviraju legendarni bluzeri ‘’Point Blank’’ iz Beograda, koji ove godine slave 35 godina postojanja. Iza sebe imaju 10 albuma a najsvežiji je iz 2015, ‘’Gitarologija, povratak korenima’’ na kome je pored stalnih članova benda učešće imalo preko 20 gostiju (Vlatko Stefanovski, Rambo Amadeus, Vlada Jet, Bora Đorđević, Zvonimir Đukić, Bajaga, Vidoja Božinović Džindžer…). Pre njih nastupaju vetrani blues/rock scene iz Valjeva grupa ‘’Mreža’’.

Drugo veče festivala (29.jun) rezervisano je za ‘’Najda & SMAK tribute band’’ od koji se očekuje da budu dostojna zamena za originalnu postavu SMAK-a. Zagrevanje za ovu muzičku poslasticu su stalni učesnici TNT festivala,  rokeri ”MAGLA” iz Požege. Atrakcija večeri biće dva mlada benda iz Kraljeva koji dolaze preko prijateljske organizacije ‘’Rock Planeta’’. Na samom otvaranju druge večeri ‘’Oktava Više’’ I ženski bend ‘’Borozzila’’ učiniće da se dobro zabavite. Mladi ali sa puno iskustva ovi bendovi godinama učestvuju na mnogim muzičkim takmičenjima i osvajaju nagrade.

IL-TNT-rnr-festival-bukovica3 TNT festival zbog kiše izmešten u Dom kulture

  • Tri godine sam se borio sa ‘’vetrenjačama’’, uz pomoć prijatelja koji su svirali i ‘’vukli kablove’’, održavao festival u životu. Ove godine, moja inicijativa je prepoznata od lokalne samouprave koja se finansijski uključila u organizaciju. Ranijih godina su to bili lokalni bendovi i bendovi iz okruženja dok smo za ovu godinu pripremili i dva afirmisana sastava ‘’Point Blank’’ i ‘’Najda&SMAK tribute band’’. Nadam se da će sugrađani ali i gosti iz okruženja uživati u ovogodišnjem programu TNT festivala. –  rekao je organizator festivala, Danko Sonic-House.

Festival se održava u holu Doma kulture u Ivanjici. Obe festivalske večeri počinju u 20 časova.

infoliga-android-uskoro-306 TNT festival zbog kiše izmešten u Dom kulture

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *