PU ”Bajka” svečano obeležila jubilej 40 godina postojanja (VIDEO)

Predškolska ustanova   ֦Bajka” iz Ivanjice obeležila je četrdeset godina rada svečanom akademijom u Domu kulture. Kroz ovu vaspitno-obrazovnu ustanovu za četiri decenije prošlo je hiljade mladih, veselih i razdraganih lica, danas već odraslih ljudi, doktora, profesora, naučnika.

premiertaxibannertext474 PU ''Bajka'' svečano obeležila jubilej 40 godina postojanja (VIDEO)

Zvanicama se prvo obratila direktorka predškolske ustanove  ֦Bajka”  Vesna Nikolić, koja je pozdravila sve prisutne i istakla da joj je čast i zadovoljstvo što je na čelu ustanove koja je predanim radom izvela na put mnoge generacije dece.

Povodom obeležavanja jubileja prisutnima se obratio i predsednik opštine Zoran Lazović, koji je najavio i izgradnju novog dečijeg vrtića u Crnjevu.

U nastavku programa, publika je gledala dokumentarni film koji prati istorijat, od samog nastanka dečijeg vrtića u Ivanjici, do danas.

Potom su na scenu izašli najmlađi i prikazali predstavu na kojoj su vredno radili dva meseca. Predstava je naslovljena  ֦ Bajka o bajci”, a tekst su pisale Jelena Mrvošević I Gordana Miličević.

Povodom ovog jubileja vrtić je pripremio i časopis, koji prikazuje kako ova predškolska ustanova već četrdeset godina ide u korak sa vremenom, kao i dve izložbe. Postavka u centru grada prikazuje istorijat vrtića kroz fotografije, a u holu Doma kulture izloženi su likovni radovi dece vrtića.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *