2000 učesnika na tradicionalnom krosu RTS-a u Ivanjici

Na tradicionalnom krosu RTS-a  učestvovalo je 2000 ivanjičkih učenika iz osnovnih i srednjih škola , predškolske ustanove “Bajka” i Dnevnog centra “Sunce”.  Najboljima su podeljene medalje i pehari.

bannerPREMIER-g 2000 učesnika na tradicionalnom krosu RTS-a u Ivanjici

Prvo mesto  među učesnicima iz Dnevnog centra Sunce osvojio  je Vladimir Luković, druga je Sandra Popović dok je treće na cilj stigla Maja Jovanović.

IL-kros-RTS-2018-2 2000 učesnika na tradicionalnom krosu RTS-a u Ivanjici

U kategoriji predškolaca prvo mesto osvojili su Vojin  Komatina i Nikolina Kušić.

Među prvacima najbolji su bili Đorđe GromovićAnja Luković. Kod drugaka na pobedničko postolje popeli su se David Đokić i Marija Golubović. Najbolji u konkurenciji trećeg razreda su Jovana  Stevanović i Jovan Gromović dok su prvo mesto kod četvrtaka osvojili Nina Stefanović i Filip Luković.

Kroz cilj u konkurenciji petog razreda protrčali su Jovana Lazić i Stefan Jekić dok su se među šestacima istakli Vanja  Velisavljević i Aleksa Radonjić , kod sedmaka prvo mesto osvojili su Milica Avramović i Đorđe Jekić. Među osmacima zablistali su Katarina Rajković i Vladimir Dragojlović.

IL-kros-RTS-2018-3 2000 učesnika na tradicionalnom krosu RTS-a u Ivanjici

Bujošević Bojana i Luković Radojko pobednici su u trci učenika prvog i drugog razreda srednjih škola dok su kod trećeg i četvrtor razreda najbolji Danijela Mićić i Lazar Bešević.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *