Dvorište OŠ „Kirilo Savić“ dobija novi izgled

Građevinske mašine preduzeća „Putevi“ iz Ivanjice, završavaju ovih dana radove prve faze parternog uređenja dvorišta Osnovne škole „Kirilo Savić“ u naselju Crnjevo.

bannerPREMIER-g Dvorište OŠ „Kirilo Savić“ dobija novi izgled

U okviru njih rekonstruiše se polovina dvorišta na kome je postavljena adekvatna podloga pred asfaltiranje. Radovi obuhvataju rekonstrukciju ograde oko igrališta i ulaznu kapiju koja je već postavljena. Prva faza koštaće 7.000.000 dinara.

 • IL-nevenka-milosevic-m Dvorište OŠ „Kirilo Savić“ dobija novi izgled„Ovih dana očekujemo da ćemo prvu fazu radova završiti asfaltiranjem igrališta i staze. Na osnovu odluke Školskog odbora, pomeramo i dve trafike koje su bile u samom dvorištu na prikladnije i adekvatnije mesto, da bismo ambijent prilagodili uslovima škole“, kaže za Info LIGU Nevenka Milošević, direktorka škole.

Ukupan projekat parternog uređenja dvorišta ove obrazovne ustanove, koji se izvodi u tri faze koštaće oko 22.000.000 dinara. Sva novčana sredstva obezbedila je opština Ivanjica iz sopstvenog budžeta.

IL-radovi-skola-crnjevo2 Dvorište OŠ „Kirilo Savić“ dobija novi izgled

 • „U narednih nekoliko dana raspisaćemo javnu nabavku za izbor izvođača radova druge faze, a u okviru nje predviđeno je popločavanje behatonom ostatka dvorišta i prostora ispred samih školskih ulaza. Projektom je predviđeno postavljanje jedne fontane i amfiteatra na severnoj strani dvorišta, do samog naselja. Biće postavljen dvorišni mobilijar i ozelenjene površine zasađivanjem određenih vrsta drveća“, kaže Miloševićeva.

U trećoj fazi ove za školu veoma važne investicije, koja je planirana za narednu godinu, predviđeni su radovi na rekonstrukciji košarkaškog igrališta na južnoj strani dvorišta, prema reci Moravici.

You may also like...

6 Responses

 1. Miro kaže:

  Bravo neko nesto da uradi i opstini svaka cast

 2. stanko kaže:

  Bravo za opstinu!

 3. Radaljevo 2 kaže:

  Čuj iz budzeta opstine,a opstina ima maline i bavi se stocarstvom i tako prodajom daje Neni. No ovo je ok.da skola bude uredjena,mada postoji ona i pre Nene.

 4. Mara i svatovi kaže:

  Hoce li fontana da SVIRA?

 5. Radnik kaže:

  Bravo Nevenka uredi malo to

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *