Drugi Vaskršnji turnir u odbojci okupio region (VIDEO)

U organizaciji Crkvene opštine i OŠ ’’Sreten Lazarević’’ iz  Prilika održan je drugi  Vaskršnji turnir u odbojci koji je okupio preko 200 devojčica iz čitavog okruženja.

Odbojkašice su se nadmetale u dve kateorije,mladje pionirke i pinorke, a za najuspešnije organizator je pripremio pehare, dok su medalje poneli svi učesnici takmičenja.  Sportski dan u sali OŠ ’’Sreten Lazerević’’ u Prilikama protekao je u divnoj atmosferi i druženju, uz promociju sporta kao zdravog stila života.

U veoma neizvesnoj završnici odbojkaškog turnira pobedu u kategoriji pionirki odnela je  ekipa OK ’’Prilike’’, na drugom mestu su devojčice iz  ŽOK ’’Ivanjica’’,  trećeplasirana je ekipa OK ’’Čačak’’ dok su se na četvrtoj poziciji  našle devojčice iz OK ’’Dragačevo-Gzča’’. Najbolja igračica u ovoj kategoriji je,Nikolina Milutinović,  iz OK ’’Prilike’’.

Zanimljivo je bilo i kod mlađih pionirki gde su pehar za prvo mesto podigle devojčice iz OK ’’Tehničar’’-Kraljevo, na drugoj poziciji našla se ekipa ŽOK ’’Ivanjica’’, treće mesto pripalo je  OK ’’Prilke’’ a četvrta je ekipa OK ’’Čačak’’.  Najbolja odbojkašica u kategoriji mlađih pionirki je  Andrijana Petrović iz OK ’’Čačak’’.

Organizatori su zadovoljni odzivom i samim tokom takmičenja koje je ispunilo očekivanja. Najavljuju za sledeću godinu više ekipa i još bolju atmosferu.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *