MV Petrović – Hranite se zdravo!

Maloprodaja i veleprodaja voća i povrća ‘’MV Petrović’’ na Senjaku,  preko puta hladnjače, nudi širok asortima sveže robe za restorane, prodavnice i organizovane skupove (svadbe, rođendane, svečanosti) uz kompletnu ponudu za vaša domaćinstva. Na veće količine kupljene robe zagarantovani su popusti uz već aktuelne akcijske cene. Najpovoljnije cene i sveobuhvatna ponuda svežeg voća i povrća očekuju vas u veleprodaji i maloprodaji ‘’MV Petrović’’ na Senjaku. Između ostalog ovde možete kupiti po diskontnim cenama jelovno brašno marke ‘’sombor’’ i crvenikin šećer u džakovima od 50 kilograma.

IL-mv-petrovic-2 MV Petrović - Hranite se zdravo! IL-mv-petrovic-3 MV Petrović - Hranite se zdravo! IL-mv-petrovic-7 MV Petrović - Hranite se zdravo!

  • Želeli smo da našim sugrađanima omogućimo kompletnu ponudu svežeg voća i povrća uz veoma pristupačne cene. Cilj nam je da razvijamo posao isključivo na bazi kvaliteta robe, dobre usluge i domaćinskog poslovanja koje podrazumeva uvažavanje želja i potreba naših kupaca. Takođe, uz što raznovrsniju i kompletniju  ponudu voća i povrća, trudićemo se zadržimo i akcijske cene. – kažu Petrovići.

IL-mv-petrovic-4 MV Petrović - Hranite se zdravo! IL-mv-petrovic-5 MV Petrović - Hranite se zdravo! IL-mv-petrovic-6 MV Petrović - Hranite se zdravo!

IL-MV-Petrovic-Ivanjica MV Petrović - Hranite se zdravo!Radno vreme veleprodaje i maloprodaje voća i povrća ‘’MV Petrović’’ je svakog radnog dana od 07 do 20 časova, subotom od 07 do 17 časova, nedeljom od 10 do 15 časova a možete ih kontaktirati putem telefona: 060-7347/495 ili 062-475/591.

Hranite se zdravo, ‘’MV Petrović’’.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *