Novine u turističkoj ponudi ivanjičkog kraja

Turistička organizacija opštine Ivanjica će od 29. do 31. marta učestvovati na devetnaestom Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora u Nišu. Svoj nastup i ponudu za nastupajuću turističku sezonu izložiće na svom štandu u okviru objedinjenog nastupa sa Turističkom organizacijom regije Zapadna Srbija u sportskoj hali Čair. Posetiocima sajma će tom prilikom biti deljeni promotivni materijali i cenovnici, a biće u prilici i da se upoznaju sa novinama turističke ponude ivanjičkog kraja.

Ove novine odnose se na period između dva sajma, kaže Miloje Ostojić, menadžer TO Ivanjica.

  • IL-miloje-ostojic Novine u turističkoj ponudi ivanjičkog krajaTuristička ponuda se u našoj opštini kvalitativno menja i to je proces koji traje. Konkretno mogu reći da je u međuvremenu hotel u Katićima dobio novog vlasnika („MatovićLogos”). Potpuno je renoviran i sada gostima nudi 80 novih ležaja u dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim sobama i apartmanima, restoran od 110 mesta i lobi bar. U ovom hotelu će tokom jula i avgusta ove godine biti organizovan Prvi internacionalni košarkaški kamp „Logos 2018”, a realizovaće se na tri novoizgrađena ograđena sportska terena, potpuno osvetljena reflektorima. Ovome dodajmo i informaciju da će turistima u „Pansionu Obradović” u istom mestu uskoro na raspolaganju biti tri nove vile sa lux apartmanima – kaže Ostojić za Info LIGU.

Prema njegovim rečima, u Omladinskom kampu na Dajićkom brdu, tokom godine biće organizovan „Kamp preživljavanja, koji će se sastojati od pešačenja i edukacije u prirodi, orijentaciji u prostoru, alpinizmu, izviđaštvu i drugim aktivnostima, sa spavanjem u šatorima i ishranom u prirodi.

IL-golijski-dar Novine u turističkoj ponudi ivanjičkog kraja

U Dajićima je u okviru vile „Golijski dar” otvoren restoran što će upotpuniti turističku ponudu ovog vikend naselja, pogotovo u zimskim mesecima.

Na sajmu turizma u Nišu, potencijalnim gostima ivanjičkog kraja biće predstavljeno 13 obeleženih pešačkih staza ukupne dužine 120 kilometara i 3 biciklističke staze duge 81 kilometar.

Sastavni deo ponude je novo, redizajnirano izdanje turističkog vodiča opštine Ivanjica, i najava ovogodišnje Nušićijade koja se održava 24. 25. i 26. avgusta.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *