Javor sa igračem manje do velike pobede u komšijskom derbiju

Komšijski derbi Javora i Mladosti u potpunosti pripao Ivanjičanima koji su sa igračem manje od 15 minuta slavili pobedu sa tri gola u mreži Lučanaca.

U utakmici od velikog značaja i za jednu i za drugu ekipu jer domaćin je u borbi za opstanak a Mladost juri priključak ekipama koje se bore za plej of.

Bolje su u takmicu otvorili Ivanjičani, već u 6.minutu stekli su prednost , golom pojačanja Javor Matisa od ove zime Ivana Markovića. Od 15.minuta domaćin je na terenu ostao sa 10 igrača jer je Crnomarković prvo napravio grešku a onda rukama zaustavio Oditu pa mu je sudija Piper pokazao direktan crveni karton. Od tog trenutka gosti preuzimaju inicijativu mada brojčanio slabiji, domaćin duplira svoju prednost u 36.minutu. Nakon prekršaja Sinđića koji ruši Panića u svom šesnestercu dosuđen je penal koji realizuje Eliomar Silva.

U nastavku utakmice trener Mladosti, Milovanović uvodi sve raspoložive napadačke snage na teren ali bez uspeha da probiju bedem Ivanjičana. Iz jednog kontra napada u 80.minutu Javor Matis dolazi do kapitalne prednosti od tri gola. Fantastični Eliomar Silva probija po desnoj strani i pronalazi Panića koji pogađa mrežu Rosića.

  • Nakon utakmice trener Mladosti, Nenad Milovanović nije krio nezadovoljstvo – Presudlila je veća želja kod igrača Javor Matisa. I kada su ostali sa desetoricom na terenu znali su šta hoće i na kraju su to i ostvarlil. Mojim igračima sve kririke a što isto zaslužujem i ja.
  • Sa druge strani rezultatom je zadovoljan Vlado Jagodić trener Javor Matisa – Izuzetno važna pobeda moje ekipe i lepo je čuti kada pevaju u svalčionici. Igrali smo 75 minuta sa igračem manje ali smo uspeli zajedništvom da ostvarimo pobedu nad velikim rivalom. Ovo će biti podrstrek za naredne utakmice  i dobro je da se niko od igrača po ovakvom terenu nije povredio.

You may also like...

1 Response

  1. Ja kaže:

    Ljuljaj Javoreee…..voljeni moj….
    Jagodicu …tereni su danas u celoj Jugi bili isti….tako da bavi se svojim poslom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *