Miris starih vremena – ”Još jedan dan bez tebe” (VIDEO)

Nakon što je, po nagovoru prijatelja iz afričkog plemena Ngambaye, pred Novu godinu snimio kafansku pesmu “Sitno brojim“, koja je sve zastupljenija na tamburaškom repertoaru, Vladimir Vještić, pod umetničkim imenom Vlaad objavio je još jedan singl, u potpuno drugačijem maniru.

Upravo je skinuo “ukrasni najlonski omotač” sa nove rock balade za koju mnogi ljubitelji ove mizike tvrde da je dostojna antologijskih kompozicija iz “zlatnih osamdesetih.”

Pesma “Još jedan dan bez tebe“, novim zvukom, donosi miris starih vremena i podseća na eks ju rok hitove, uz koje smo nekad uživali, a i danas ih rado slušamo.

Pesmu je aranžirao Srđan Branković, frontmen “Alogije”, srpske hevi metal atrakcije, koji potpisuje i video produkciju, a Vlaad istrajava u priči da nam je, u vremenu krize morala i poverenja u ljude, najpotrebnija ljubav.

  • IL-vlaad-vladimir-vjestic Miris starih vremena - ''Još jedan dan bez tebe'' (VIDEO)Pesma je ljubavna, sadrži elemente drame, što je logično, imajući u vidu da život traži strast, baš kao i muzika. Ostajem posvećen povratku tradicionalnim vrednostima, vedrini i optimizmu i zato pevam o lepoti života, koji je takav čak i kad je obojen tamnozelenim ili sivim nijansama – poručuje Vlaad, najavljujući za proleće nove singlove, kojima će zaokružiti performans “Kabare romantika”.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *